Wie zijn wij

Wij zijn ons bedrijf gestart in 1996. We zijn gevestigd in Weesp, maar werken inmiddels door het hele land. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en zijn gespecialiseerd in nagenoeg alle takken van schoonmaak en aanverwante dienstverlening. Uiteraard zijn wij vakgericht opgeleid bij de stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en -diensten.

Raoul Brouwer

“Als tiener na schooltijd de schoonmaakbranche ingerold. Al snel bleek dat wij, Spencer en ik, het schoonmaken met veel plezier uitvoerden. Tijdens mijn studie edelsmeden kwam ik er al snel achter dat mijn toekomst in de schoonmaakbranche lag. Spencer en ik zitten op 1 lijn hoe we denken over schoonmaken en omgang met de klant. In 1996 hebben we Orange Bedrijfsdiensten opgericht om zo onze eigen visie op schoonmaken te verkopen, en met succes. Spencer is veelal op kantoor bezig en ik ben veel op de werkvloer te vinden om het personeel te begeleiden en waar nodig te coachen en het contact houden met de klant op een ontspannen manier.”

 

 

Spencer Gérard

“Begonnen als bijbaantje in de schoonmaak, besloten Raoul en ik al snel dat we dit zelf ook konden, maar veel beter; efficiënt en met veel werkplezier. Ik heb me altijd al ondernemer gevoeld. Zelf de koers bepalen en samen met het personeel doen waar je in gelooft. Ik hou ervan om alle processen in de gaten te houden en ze bij te sturen waar nodig. Waar Raoul op de vloer alles begeleidt en zorgt dat het de klant en het personeel aan niets ontbreekt, doe ik dat meer vanaf kantoor. Zorgen dat de klant snel antwoord krijgt op vragen, maar ook zorgen dat het personeel zich thuis blijft voelen binnen Orange.
Daarbij is het bezoeken van potentiële klanten en ze overtuigen van ons concept het allerleukst. Vertellen waar Orange voor staat en dat we ze écht kunnen ontzorgen; Kraakhelder en Betrouwbaar.”

Vanwege het grote aanbod aan schoonmaakbedrijven beseffen wij dat het kiezen van het juiste bedrijf geen makkelijke opgave is. Neemt u daarom uw tijd met uw beslissing en voorkom op langere termijn een teleurstelling.

Wij vertrouwen erop dat u zich via onze website een beeld kunt vormen van Orange Bedrijfsdiensten en van de diensten die wij aanbieden. Wanneer u na het lezen aanvullende informatie wenst of een vrijblijvende afspraak wil maken, neemt u dan gerust contact met ons op.