Schoonmaakbedrijf Weesp

Méér dan 25 jaar ervaring in de kraakheldere verzorging van schoonmaak- en facilitaire werkzaamheden voor kantoren, Vereniging van Eigenaren, winkelpanden, horeca, hotels en appartementen. Van volledig uitbesteden tot afroep. Geen bezetting, geen kosten.


Zeer hoge klanttevredenheid en klantentrouw. Uniek coaching- en begeleidingsplan zorgt voor vakkundige en betrouwbare schoonmakers. Transparante managementrapportage op detailniveau per kwartaal.


Het unieke Handyman concept: Totale ontzorging door de Orange klusjesman. Voor de interne verhuizing, het schilder- en timmerwerk en andere klusjes. Uw voordeel: geen zoekwerk en vreemden over de vloer, één telefoontje en alles direct geregeld tegen een scherp tarief.


Flexibel- en uitgebreid dienstenpakket, alle medewerkers zijn professioneel getraind en u krijgt één vast aanspreekpunt dus korte communicatielijnen.


Geen verrassingen. De prijzen zijn all-in werving en selectie, de opleiding, de training en de bijscholing van het personeel. Net als de kosten van de uniformering, de salarisadministratie, de service en controles op locatie.


Milieubewust ondernemerschap, uitsluitend milieuvriendelijke middelen die voldoen aan alle eisen.


Kies voor Orange, kies voor kraakheldere betrouwbaarheid, vakmanschap, servicegerichtheid met als gevolg: altijd een duurzame- en schone werkomgeving tegen scherpe tarieven.