Schoonmaakbedrijf Weesp

Vanaf 1 juli 2019 zijn wij van rechtsvorm veranderd. Wij mogen ons vanaf nu BV noemen. Onze dienstverlening, service en klantgerichtheid zal er uiteraard niet door veranderen, maar voor ons was het een logische stap naar het verder professionaliseren van ons bedrijf.

Na ruim 23 jaar en vele kleine stapjes, vonden wij het tijd voor de volgende. Wij zijn trots dat wij ons vanaf heden Orange Bedrijfsdiensten bv mogen noemen!

Mochten er vragen zijn of heeft u behoefte aan meer informatie, over ons bedrijf of onze diensten, neem dan graag contact op.

Raoul en Spencer

Méér dan 25 jaar ervaring in de kraakheldere verzorging van schoonmaak- en facilitaire werkzaamheden voor kantoren, Vereniging van Eigenaren, winkelpanden, horeca, hotels en appartementen. Van volledig uitbesteden tot afroep. Geen bezetting, geen kosten.

Zeer hoge klanttevredenheid en klantentrouw. Uniek coaching- en begeleidingsplan zorgt voor vakkundige en betrouwbare schoonmakers. Transparante managementrapportage op detailniveau per kwartaal.

Het unieke Handyman concept: Totale ontzorging door de Orange klusjesman. Voor de interne verhuizing, het schilder- en timmerwerk en andere klusjes. Uw voordeel: geen zoekwerk en vreemden over de vloer, één telefoontje en alles direct geregeld tegen een scherp tarief.

Flexibel- en uitgebreid dienstenpakket, alle medewerkers zijn professioneel getraind en u krijgt één vast aanspreekpunt dus korte communicatielijnen.

Geen verrassingen. De prijzen zijn all-in werving en selectie, de opleiding, de training en de bijscholing van het personeel. Net als de kosten van de uniformering, de salarisadministratie, de service en controles op locatie.

Milieubewust ondernemerschap, uitsluitend milieuvriendelijke middelen die voldoen aan alle eisen.

Kies voor Orange, kies voor kraakheldere betrouwbaarheid, vakmanschap, servicegerichtheid met als gevolg: altijd een duurzame- en schone werkomgeving tegen scherpe tarieven.