Schoonmaakbedrijf Naarden

Schoonmaakbedrijf Naarden; totaalconcepten gericht op tevredenheid

Wij zijn daar waar u ons nodig heeft! Elke dag zetten onze medewerkers zich in op talloze projecten. In Naarden en daarbuiten. Orange Bedrijfsdiensten werkt helder, overzichtelijk en efficiënt. Werkt u met ons samen dan heeft u één contactpersoon voor alle schoonmaakdiensten, ook wanneer u meerdere vestigingen heeft. Bij Orange Bedrijfsdiensten geloven we in de kracht van samenwerken. We voelen ons betrokken. Zowel op de werkvloer, vanuit onze backoffice, in onze samenwerking met leveranciers, maar even sterk voelen we ons betrokken bij onze leefwereld. Onze medewerkers werken met milieuvriendelijke producten en volgen milieu-ontziende procedures zoals afvalscheiding en werken met navulverpakkingen.

 • Dagelijkse en periodieke schoonmaakdiensten
 • Reiniging na bouw of verbouw
 • Glasbewassing en gevelreiniging
 • Spinnenwering
 • Vloerreiniging en vloeronderhoud
 • Facilitaire diensten
 • Handyman service voor technische- en allerhande hand-en-spandiensten

Onze kwaliteitsbeloften

 • Ervaren, representatieve medewerkers
 • Milieubewust ondernemerschap
 • Transparante managementrapportage
 • Maatwerk schoonmaakdiensten gericht op (kosten)efficiëntie
 • Facilitaire ondersteuning middels Handyman-concept
 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Reguliere schoonmaakservice

Reguliere schoonmaakdiensten zijn bij ons in goede handen. Reguliere schoonmaakdiensten worden als maatwerk pakket aangeboden, maar in zijn algemeenheid vallen hieronder: Het reinigen van vloeren, sanitaire reiniging, prullenbakken legen, stof afnemen en stofzuigen.

Glasbewassing

Ramen van binnen en buiten vrij van stof, strepen en watervlekken.

Kantoor en bureaureiniging

Waar gewerkt wordt is overzicht en hygiëne belangrijk. Of u ons het liefst tijdens kantooruren of buiten kantooruren inzet, onze medewerkers zorgen ervoor dat er in een schone omgeving gewerkt kan worden.

Vloeronderhoud

Stofzuigen, dweilen, boenen… Gladde vloeren, hard of zacht, maar ook vloerbedekking en matten worden door ons op de juiste manier gereinigd en onderhouden. Ingelopen vuil, ingetrapte producten, kleverige vlekken, koffievlekken of de dagelijkse dweilbeurt: onze medewerkers zorgen voor een perfect resultaat.

Reiniging na bouw of verbouw

Voordat de ruimte kan worden ingericht verwijderen wij cementsluiers, stof en vuil na een verbouwing of bij oplevering van nieuwbouw.

Facilitaire diensten

Vertel ons wat u nodig heeft! Kiest u voor Orange Bedrijfsdiensten als uw schoonmaakbedrijf Naarden, dan kunnen wij uw bedrijf, vereniging of instelling ook ondersteunen met diverse facilitaire diensten. U kunt hierbij denken aan een (af)wasservcie, het verzorgen van planten, het op voorraad houden van toilet- en reinigingsartikelen. Ook anti-graffiti onderhoud behoort tot onze facilitaire diensten.

Handyman dienst

Heeft u op locatie klusjes te doen? Met onze handyman dienst heeft u een Manusje-van-alles op uw locatie voor technische klusjes en allerhande hand-en-spandiensten.

Offerte schoonmaakbedrijf Naarden

Wij zijn benieuwd naar uw schoonmaakvragen. Bent u benieuwd naar onze antwoorden? Wilt u meer weten over onze diensten en prijzen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor heldere antwoorden en een maatwerk voorstel.