Schoonmaakbedrijf Bussum

Het andere schoonmaakbedrijf Bussum: ‘Schoon alleen is niet helder genoeg’

Een gereinigde omgeving heeft een positieve uitwerking op het welbevinden, is belangrijk voor veiligheid en hygiëne en heeft een niet te onderschatte invloed op het (bedrijfs)imago. ‘Schoon’ is dus belangrijk.

Orange Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf voor o.a. Bussum en omgeving dat ontzorgt met een uitstekende dienstverlening, met enthousiaste en ervaren mensen, met transparantie en met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Schoonmaakwerk
  • Vloeronderhoud
  • Facilitaire diensten/handyman
  • Maatwerk
  • Dagelijks of periodiek

Waarom Orange Bedrijfsdiensten voor uw schoonmaakbedrijf Bussum?

Schoon alleen is ons niet helder genoeg. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de schoonmaakbranche en zijn gespecialiseerd in nagenoeg alle takken van schoonmaak en aanverwante dienstverlening. We geloven dat mensen het verschil maken. Al onze medewerkers zijn trots op hun vak. Echte vakmensen die zichzelf en hun werk neerzetten als visitekaartje. We geloven in een transparante samenwerking en dito managementrapportage. In een flexibele houding en in graag het beste willen voor de klant. Onze zeer hoge klanttevredenheid, een goed score in prijs-kwaliteitverhoudingen en daarmee een hoge klantentrouw zien we als erkenning voor onze filosofie.

Onze zorg voor het milieu

We werken uitsluitend met hoogwaardige, milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen, die elk zijn afgestemd op oppervlaktemateriaal, milieu- en hygiënenormen.

Goed opgeleid, enthousiast personeel

Al onze medewerkers zijn experts in hun vakgebied. Ze zijn goed getraind kiezen heel bewust voor het vak. Enthousiaste mensen dus, voor wie u als klant centraal staat.
Er is geen tweede kans voor de eerste indruk. We zorgen voor een kraakheldere impressie, zodat u, uw medewerkers en klanten zich thuis voelen. Wij zijn het schoonmaakbedrijf Bussum voor.

Kantoorreiniging

Een schoon kantoor is meer dan een frisse aanblik. Schoon werkt prettig, en efficiënter. Wij zorgen voor netheid en hygiëne op kantoor en in de werkomgeving.

Gebouwreiniging

Kantoorgebouw, wooncomplex, openbare instelling? Met maatwerk oplossingen biedt Orange Bedrijfsdiensten precies de gewenste oplossing.

Glasbewassing

Is tijd voor een streeploos en smetteloos uitzicht? Onze experts zorgen voor periodieke glasbewassing, binnen en buiten.

Gevelreiniging/spinwering

Wanneer een eerste indruk belangrijk is, zorgen wij voor een spinnenweb-vrije entree en nemen daarbij ook de dakboeien, kozijnen en ramen mee.

Vloeronderhoud

Dweilen, stofzuigen, ingelopen vuiligheid verwijderen of dieptereiniging… Het reinigen van vloeren en vloeronderhoud kent voor onze medewerkers geen geheimen.

Handyman

Een bureau op hoogte afstellen, klusjes op gebied van elektra, reparaties in de pantry… Voor alle mogelijke hand-en-spandiensten biedt onze handyman uitkomst.

Offerte schoonmaakbedrijf Bussum

Wat mogen we voor uw doen? Onze schoonmaak specialisten en medewerkers binnen de facilitair dienstverlening zijn u graag van dienst. Wilt u graag eens met ons praten over uw voordelen met Orange Bedrijfsdiensten als schoonmaakbedrijf? Wij komen graag bij u langs. Neem contact met ons op voor een afspraak of voor meer informatie.