Schoonmaakbedrijf Almere

Het flexibele antwoord op betrouwbare schoonmaakdiensten

Orange Bedrijfsdiensten levert al ruim 25 jaar professionele schoonmaakdiensten en facilitaire ondersteuning binnen de zakelijke markt. Gestart als enthousiaste ‘een-pitters’ op zoek naar een samenwerkingsverband, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkende onderneming met goede bekendheid als schoonmaakbedrijf in Almere. Nagenoeg alle takken van schoonmaakwerk kan door onze vakkundige medewerkers worden uitgevoerd. Zowel op dagelijkse basis als periodiek op afroepbasis. Al onze medewerkers zijn vakgericht opgeleid bij de stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en -diensten.

Bekwame schoonmaak- en handyman medewerkers

Wij Orange Bedrijfsdiensten houden we van ons vak. We ontzorgen onze opdrachtgevers graag op een brede, maar flexibele manier. Dit doen we met de bekende schoonmaakdiensten van een schoonmaakbedrijf, zoals: kantoorreiniging, sanitaire reiniging, vloerreiniging en vloeronderhoud, glasbewassing en spin(web)wering. Daarnaast hebben we een unieke Handyman dienst waarbij onze ‘Manusjes-van-alles’ u ontzorgen met de nodige (technische) hand-en-span diensten. Heeft u als opdrachtgever in Almere behoefte aan een iemand die ook schilderwerk kan oppakken, een reparatie kan uitvoeren of wilt u graag dat wij de facilitaire voorraadkast aangevuld houden? Wij bieden deze diensten in maatwerk pakketten. Afgestemd op uw bedrijfsbehoeften en altijd tegen een scherp tarief.

De Orange Bedrijfsdiensten formule:

  • Alle bekende schoonmaakdiensten
  • Flexibele, maatwerk dienstverlening
  • Zeer hoge klanttevredenheid en klantentrouw
  • Uniek coaching- en begeleidingsplan voor vakkundige, betrouwbare schoonmakers
  • Transparante managementrapportages
  • Handyman concept voor timmer-, schilder- en reparatiewerk
  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Financieel overzichtelijkheid dankzij all-in prijzen.
  • Milieubewust schoonmaakbedrijf

Flexibele schoonmaakdiensten

Al meer dan 25 jaar zorgen wij met onze dienstverlening voor kraakheldere oplossingen op het gebied van schoonmaak- en facilitaire werkzaamheden. Wij zijn een schoonmaakbedrijf Almere voor kantoren, Vereniging van Eigenaren, winkelpanden, horeca, hotels en appartementen. Onze flexibele antwoorden op het gebied van schoonmaakdiensten voorzien in service van dagelijkse bezetting tot inzet op afroep. Waarbij geldt: geen afroep, geen kosten.

Offerte schoonmaakbedrijf Almere

Er zijn weinig branches waar niet een beetje goedkoper gewerkt of beknibbeld kan worden. Staat u voor de keus om te kiezen voor een schoonmaakbedrijf in Almere, dan is onverstandig om te veel te betalen voor geleverd werk. Nog onverstandiger is het om te weinig betalen. Het is een economische wet dat dit altijd samengaat met verminderde kwaliteit of het niet behalen van doelen. Wij kiezen voor transparantie. Onze dienstverlening heeft een zeer goede, eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Prijsaanbiedingen worden gemaakt aan de hand van onze maatwerk overeenkomsten. Wilt u meer weten wat dit voor uw bedrijf of instelling betekend? Wij doen u graag een concurrent, eerlijk en haalbaar voorstel. Neem voor meer informatie contact met ons op.