Personeel – Vacatures

Wij selecteren ons personeel nauwkeurig en letten daarbij vooral op de ervaring die hij of zij heeft in de schoonmaakbranche. Maar ook op de servicegerichtheid en het dienstverlenende vermogen dat iemand bezit. Ook biedt Orange Bedrijfsdiensten haar personeel de mogelijkheid om branchegerichte opleidingen te volgen. Een voorbeeld hiervan is de opleiding “Basisopleiding schoonmaken” van het opleidingsinstituut S.V.S. te Rotterdam, waar wij zelf ook ooit het volledige opleidingsprogramma hebben gevolgd.

Wanneer u zelf geïnteresseerd bent in een leuke baan binnen de schoonmaakbranche, of meer informatie wenst, neem dan contact met ons op middels het contactformulier. Hier kunt u onder andere aangeven wat voor werk u zoekt, welke tijden u zou kunnen werken en welke ervaringen u wellicht al heeft op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Wij zijn regelmatig op zoek naar enthousiaste medewerkers (m/v) voor ons bedrijf.

Voor het contactformulier klik hier.

Seth Kusi

Seth Kusi“Ik werk sinds 2011 voor Orange Bedrijfsdiensten en werk door het hele land. Ik geniet van het vertrouwen en de vrijheid die ik krijg. Ik rij regelmatig even langs kantoor, drinken we koffie, praten we bij en neem ik meteen de spullen mee die ik nodig heb.”

Pjotr Lezny

Pjotr Lezny“Samen met mijn collega’s doen wij de dagelijkse schoonmaak in hotel ‘Het Hart van Weesp’. Heel leuk om de verschillende gasten uit verschillende landen te zien in Weesp. Wanneer er wat rustigere momenten zijn in het hotel, dan doe ik graag andere klusjes voor Orange. Opleveringen, werkzaamheden voor VVE’s, interne verhuizingen. Dat maak het heel leuk en afwisselend!”

Lenie Bohle

Lenie Bohle“Ik ken Spencer en Raoul al van ruim 25 jaar terug! We werkten toen als collega’s in de schoonmaak in de avond uren. Superleuk te horen na zoveel jaar dat ze voor zichzelf werkten en toen ik hoorde dat er een plekje vrij kwam in hun team, hoefde ik niet lang te aarzelen. Ik kan werken in een ontspannen sfeer, lekker zelfstandig en dat is precies hoe ik het liefst werk!”