Milieu

Maatschappelijk verantwoord ondernemen start bij onze mensen. Wij geloven in het duurzaam ontwikkelen van onze mensen. Vanuit die basis zetten zij zich in voor onze duurzame relaties met onze klanten.

milieuBij Orange Bedrijfsdiensten werken wij met producten die niet alleen goed hun werk doen en fris ruiken, maar daarbij ook niet belastend zijn voor het milieu. Wij laten ons daarbij dan ook graag adviseren door onze leveranciers, die allen gespecialiseerd zijn en een jarenlange ervaring hebben in de productie en leveringen van alle soorten schoonmaakproducten en artikelen. Alle middelen die wij gebruiken hebben als voordeel dat ze door een kleine verandering van dosering voor meerdere soorten vervuiling te gebruiken zijn. De producten zijn leverbaar in navulflacons en zijn volledig milieu afbreekbaar. Met de winst die we zo boeken, zorgen we voor de continuïteit van onze organisatie en blijven we investeren in onze mensen.

Verder is het natuurlijk mogelijk uw afval gescheiden in te zamelen en te zorgen dat deze op de juiste manier wordt opgehaald en verwerkt. Daar waar de mogelijkheden zijn, zijn wij altijd bereid met u mee te denken en te overleggen hoe wij dit zo verantwoord mogelijk kunnen doen. Wij kunnen indien u dit wenst, het volledige traject van levering van verbruiksartikelen tot het verwerken van het afval, voor u uit handen nemen.