Offerte & Voorwaarden

Voor het uitbrengen van een offerte maken wij graag eerst een afspraak met u. Wij verkrijgen daarmee een zeer nauwkeurig beeld van uw bedrijf, winkel of opleveringsobject. U kunt uw specifieke wensen kenbaar maken, waardoor wij een op maat gemaakte en zeer scherpe offerte voor u kunnen uitbrengen.

OfferteDe offerte wordt gelijktijdig afgegeven met het samengestelde werkprogramma en de leveringsvoorwaarden. Deze word dan direct kort toegelicht. In het werkprogramma worden alle ruimtes binnen uw bedrijf apart vermeld en alle handelingen per ruimte duidelijk uitgeschreven. Geen onduidelijke schema’s of planningsformulieren met daarop de werkzaamheden aangekruist, maar de werkzaamheden in heldere taal uiteengezet. Hierdoor krijgt u een zeer overzichtelijk beeld van de uit te voeren werkzaamheden. Door deze werkwijze kunnen eventuele vragen direct beantwoord worden.

Het grote voordeel is dat wij met een duidelijk werkprogramma snel en effectief ons personeel kunnen instrueren, waardoor ze binnen uw kantoor doelgericht en efficiënt te werk gaan. Dit geheel is, na ondertekening door beide partijen, ook meteen de gesloten overeenkomst.

Bent u benieuwd wat Orange Bedrijfsdiensten voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag geheel vrijblijvend een offerte op maat.

Algemene Voorwaarden voor Schoonmaakwerkzaamheden

De leveringsvoorwaarden (Algemene Voorwaarden voor Schoonmaakwerkzaamheden) worden, zoals reeds eerder vermeld, bij de offerte gevoegd. Deze voorwaarden zijn vastgesteld door de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (O.S.B.). Wilt u de voorwaarden bekijken, klik hier.