Ervaringen van klanten

Mieke Devereaux
Sun Chemical Group
Wij zijn heel tevreden met de service die Orange Bedrijfsdiensten biedt. Afspraken worden goed nagekomen, benodigdheden tijdig aangevuld en schoonmaak collega’s zijn prettig in de omgang.
Anne Marie Meijer
Anne Marie Meijer
Atrium Services Group BV WTC
Wij zijn heel tevreden met de service die Orange Bedrijfsdiensten biedt. Ons kantoor ziet er altijd netjes uit.
Ons bedrijf Firma Streefkerk is in 1996 verhuisd vanuit een woning naar een kantoorpand aan de Weesperweg 2A in Muiden. Wij zijn het schoonmaken vanaf de verhuizing gaan uitbesteden aan het toen net gestarte bedrijf Orange Bedrijfsdiensten. Na al die jaren wordt ons kantoor nog steeds naar tevredenheid schoongemaakt door Orange Bedrijfsdiensten.
Lees het artikel in B2B Weesp
Irene Hooijer
Irene Hooijer, eigenaar
De Weesper Koe
Gastenverblijf De Weesper Koe heeft al sinds 2009 een samenwerking met Orange Bedrijfsdiensten. Wij zijn zeer tevreden over deze samenwerking m.n. met Raoul. Zijn flexibiliteit stellen wij zeer op prijs. Alles is bespreekbaar en Raoul en zijn team zetten zich voor 100% in. Vaak krijgen wij van onze gasten te horen dat het er allemaal zo netjes en schoon uitziet. En dat horen wij graag.
Yvonne van der Bijl
Yvonne van der Bijl
Sea Level Yacht Design
De samenwerking met Orange Bedrijfsdiensten gaat goed. Snelle communicatie met Spencer. De schoonmaak bij Sea Level is prima onder controle.
Paul Hakkoer
Paul Hakkoer, eigenaar
Air-Innovations & Thermal-Innovations
Spencer Gérard, met Orange bedrijfsdiensten is zeer aan te bevelen als persoon en als bedrijf om zaken mee te doen. Afspraken worden nagekomen en er wordt duidelijk en zichtbaar beter gewerkt ten opzichte van concurrenten.