Onze diensten

Wij vinden schoonmaken absoluut een vak en zo benaderen wij het ook; Kraakhelder, betrouwbaar en servicegericht. De tijd van ‘even snel een natte doek er overheen halen’ is al lang achterhaald. De verbetering van schoonmaakmiddelen en -machines heeft ertoe bijgedragen dat het schoonmaakproces efficiënter en minder belastend is geworden voor mens en milieu.

Naast het leveren van het reguliere schoonmaakwerk van uw kantoor, school of VVE biedt Orange Bedrijfsdiensten nog een groot aantal andere aanverwante diensten aan.

Schoonmaakwerk

Schoonmaakwerk bij o.a. oplevering van nieuwe of verbouwde objecten, glasbewassing binnen en buiten en spinnenwering (behandeling van dakboei, kozijnen en ramen.

Vloeronderhoud

Voor het professioneel reinigen van vloerbedekking en harde vloeren is ervaring nodig en de juiste apparatuur en schoonmaakmiddelen. Hoe vuiler de vloer, hoe groter onze uitdaging!

Facilitaire diensten

Orange Bedrijfsdiensten maakt het u wel héél makkelijk met de handyman-service. Onze handyman-service neemt u graag werk uit handen, is vakkundig, werkt efficiënt en is allround inzetbaar.

Wij streven er naar om iedere klant voor meerdere jaren te behouden. Dit houdt in dat de hoge kwaliteit van ons schoonmaakwerk voortdurend in stand moet worden gehouden. Dit realiseren wij door een goede controle op het geleverde schoonmaakwerk en een heldere, open communicatie tussen ons en u als opdrachtgever.

Vanwege het grote aanbod aan schoonmaakbedrijven beseffen wij dat het kiezen van het juiste bedrijf geen makkelijke opgave is. Neemt u daarom uw tijd met uw beslissing en voorkom op langere termijn een teleurstelling.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.